UŞAK / MERKEZ - Hakkı Kabaklarlı Anaokulu

Şbt

Milletimizi derinden etkileyen, "asrın felaketi" olarak nitelendiren 6 Şubat 2023 depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okulumuzda bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Deprem şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalanlarına sabırlar diliyoruz.

Ock

Okulumuzda 15.01.2024 Pazartesi günü düzenlenen kermeste elde edilen toplam gelirin, "1. Dönem Sonu Faaliyet Komisyonu" üyeleri tarafından sayılıp, tutanak tutularak (bir gönüllü bağışçının da verdiği katkı ile)  #7000TL# olduğu görülmüş ve yine komisyon kararı ile #3500TL# LÖSEV'e ve #3500TL# Mehmetçik Vakfına bağışlanmıştır. Destek veren herkese teşekkür eder, hayırlarının kabul olmasını dileriz.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyet haftası projesi kapsamında, okul öğretmenlerinden komisyon oluşturuldu ve MEB tarafından gönderilen çizelge çerçevesinde günlük etkinlikler planlandı.

Ock

Porf. Dr. Zekerya BATUR hocamız "Okul Öncesi Dönemde Çocuk Edebiyatı" hakkında okulumuz velilerine seminer verdi. Katılımlarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık ayı etkinlikleri kapsamnında, Uşak Üniversitesi eğitim fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Perihan Tuğba ŞEKER'in katılımı ile okul öncesi öğretmenlerine yönelik "Etkileşimli Kitap Okuma" semineri okulumuz drama salonunda gerçekleştirilmiştir. Katılımlarından dolayı hocamıza teşekkür ediyoruz.